1094 Budapest Ferenc krt. 23. +36 70 609 0096 | 3300 Eger Kertész utca 145/a. +36 70 609 0148

iPhone 6 Plus szerviz árlista Eger

iPhone 6 Plus komplett kijelző csere (gyári minőség)

Az iPhone 6 Plus kijelző többnyire leejtéskor szokott megsérülni. Ezekben az esetkben az érintőüveg törik csak be, rosszabb esetekben az LCD is megsérül. Ilyenkor a teljes iPhone 6 Plus kijelzőt cserélni kell, mivel ezeknél a típusoknál már egybe van ragasztva a két alkatrész. Ha esetleg az LCD sérül és az érintőüveg hibátlan marad, abban az esetben is cserélni kell az iPhone 6 Plus teljes kijelzőjét.
Az iPhone szervíz ideje: 45 perc

28990 Ft

iPhone 6 Plus hátlap csere

Az iPhone 6 Plus hátlapja bármilyen komolyabb külső behatás következtében megsérülhet, beszakadhat vagy elhajolhat. A hibás, sérült iPhone 6 Plus hátlap a telefonban későbbiekben is kárt okozhat, esetleg bennünk is kárt tehet. Az iPhone 6 Plus hátlap fekete és fehér gyári színekben elérhető, esetleg további egyedi színekben is kapható.

19990 Ft

iPhone 6 Plus akkumulátor csere

Az iPhone 6 Plus akkumulátor csere szükséges, amennyiben az iPhone készülékünk csak töltőn kapcsol be, hamar merül esetleg a töltőröl való lecsatlakoztatáskor az iPhone 6 Plus kikapcsol. Amennyiben a telefon hátlapja felpúposodik azonnali iPhone 6 Plus akkumulátor csere szükséges.

9990 Ft

iPhone 6 Plus töltéscsatlakozó (dock connector) csere

Pára vagy beázás következtében oxidálódhat az iPhone 6 Plus csatlakozó esetleg zárlatot okozhat, a töltővel való csatlakozás közben. Külső behatás következményeként az iPhone 6 Plus töltéscsatlakozó széle sérülhet vagy eltörhet. Nem megfelelő töltés esetén ajánlott a cseréje.

8990 Ft

iPhone 6 Plus hátlapi kamera csere

Az iPhone 6 Plus hátlapi kamera hibái, ha homályosan készít képet esetleg lefagy tőle a készülék vagy nem nyílik ki a blende a fotózásnál. Amennyiben szoftverezés után is fenáll a hiba az iPhone 6 Plus hátlapi kamerájának cseréje szükséges.

12990 Ft

iPhone 6 Plus némító és hangerő szalagkábel csere

Az iPhone 6 Plus szalagkábel cseréje akkor szükséges, ha a készüléket nem lehet némítani esetleg az oldalsó hangerő szabályzó gombok valamelyike nyomásra nem reagál. Ez lehet beázás, eltömődés esetleg elhasználódás miatt.

9990 Ft

iPhone 6 Plus home gomb flex csere

Az iPhone 6 Plus home gombjának hibája, ha normál működés közben nem reagál vagy csak nagyon erős nyomást ézékel. Ez lehet beázás, eltömődés esetleg elhasználódás miatt.

9990 Ft

iPhone 6 Plus bekapcsoló gomb fólia csere

Ha az iPhone 6 Plus bekapcsoló gomb szorul, feszül vagy nem kattan esetleg teljesen használhatatlan ezt okozhatja leesés, beázás, ütés vagy bármilyen külső behatás.

9990 Ft
Cart