1094 Budapest Ferenc krt. 23. +36 70 609 0096

Blog

2018.05.31.

Az iPhone képernyőjének rögzítése

Az iOS 11-ben készíthet egy videót arról, hogy mi történik közvetlenül a telefonján – anélkül, hogy extra alkalmazást kellene telepítenie.

Ahhoz, hogy képes legyen az iPhone képernyőjét rögzíteni egy videóban, módosítsa a beállításokat, hogy hozzáadja a Képernyőfelvétel gombot az iOS Vezérlőközpontba, balra, hogy rendelkezzen a Felvétel gombbal az idő eltelte után.

Az Apple tartalmaz egy képernyőregisztráló eszközt az iOS 11 rendszerrel, hogy rögzítse a műveletet az iPhone képernyőjén, de előfordulhat, hogy először engedélyeznie kell. Ehhez lépjen az iPhone kezdőképernyőjére, és nyissa meg a Beállítások alkalmazást.

A Beállítások képernyőn érintse meg a (Vezérlőközpont), majd a Vezérlők testreszabását Görgessen lefelé a Beillesztés lista mellett a További vezérlőkhöz, és érintse meg a zöld plusz (+) gombot a képernyőfelvétel mellett. Miután hozzáadta a képernyőfelvételt a listához, egy Kör alakú “rekord” gomb jelenik meg a Vezérlőközpont képernyőjén, amikor felfelé csúsztatja a képernyő alját.

Ha készen áll a képernyő rögzítésére, csúsztassa ujját felfelé a Vezérlőközpont megnyitásához és nyomja meg a Képernyőfelvétel gombot. Ha hangot szeretne hozzáadni a képernyő videójához, nyomja meg a gombot, amíg a menü nem jelenik meg a Mikrofon hanggal.

Ha megnyomja a Képernyőfelvétel gombot, akkor három másodperces visszaszámlálás kezdődik, mielőtt az iPhone megkezdi a tevékenységének videóját a képernyőjén. A képernyő tetején lévő állapotsor pirosra vált, miközben a felvétel folyamatban van.

A felvétel leállításához érintse meg a piros állapotsort vagy csúsztassa ujját felfelé, hogy ismét érintse meg a Képernyőfelvétel gombot. A keletkező videó a Fotók alkalmazásban lesz. A kijelölt klip elejét vagy végét levághatja a Szerkesztés gomb megérintésével, a csúszkák bármelyik végén történő mozgatásával és a Kész gomb megérintésével befejezheti a műveletet.

 

Hibás iPhone készülékével keresse az iPhoneDoki-t.

Budapesti üzletünk címe: 1094 Budapest Ferenc Krt 23.

Telefonszámunk: +36 70 609 0096

Egri üzletünk címe: 3300 Eger Kertész utca 145/A

Telefonszámunk:  +36 70 609 0148

Áraink itt találhatja:

iPhone 7 Plus  –iPhone 7 –iPhone 6S PlusiPhone 6S –iPhone 6 Plus –iPhone 6 –iPhone SE –iPhone 5S –iPhone 5C –iPhone 5

-iPad Air 2 –iPad Air –iPad Mini 3 –iPad Mini 2 –iPad Mini –iPad 4 –iPad 3 –iPad 2 –iPad 1

Használt készülékeinket az alábbi linket találja: Készülékek

iPhone Szerviz Otthonában vagy bárhol ahol szeretné! Új szolgáltatásunkkal nem kell a szabadidejéből áldoznia készüléke javitására. Hívjon minket és elmegyünk Önhöz megjavitani készülékét. +36 30 872 1444 iPhoneDoki Prémium

 

Rengeteg Apple kiegészítő! AppleStyle

Megnyitottuk új üzletünket az AppleStyle.hu webshopunkat.

Látogasson el hozzánk személyesen a 1095 Mester utca 4-6 szám alatt lévő üzletünkbe vagy nézze meg kínálatunkat online az AppleStyle.hu-n.

Apple Watch kiegészítők

Apple iPhone kiegészítők

Apple Macbook kiegészítők

Apple AirPods kiegészítők

Apple iPad kiegészítők

Cart