1094 Budapest Ferenc krt. 23. +36 70 609 0096

Blog

2019.01.23.

iPhone 8 akkumulátor problémák: Hírek és teendők

 

Sok jelentés érkezett az iPhone 8 és 8 Plus készülékek rossz akkumulátoraira. Megvizsgáljuk,hogy a hírek igazak-e és mi a teendő a hibás akkumulátor észlelésekor.
Sok iPhone 8 tulajdonos panaszkodott a kiálló kijelzőkre az alig használt telefonon,amit az akkumulátor felpúposodása okozott.

Mi történt a sérült készülékekkel?

Volt egy olyan eset is,hogy miközben töltőn volt a készülék a kijelzője elkezdett felválni. Néhány perc múlva már teljesen lepattant a kijelző,mivel az akkumulátor felpúposodott. Nem a töltő hibája volt,mivel az eredeti hozzávaló töltőre volt feltéve a készülék.

Mit tesz az Apple ezzel kapcsolatban?

A cég már elkezdte vizsgálni az eseteket. Nyilvánvaló, hogy ha az esetek továbbra is felmerülnek, akkor formálisabb bejelentést várnánk. Addig is, ha észreveszünk bármilyen szokatlan hajlítást, meghajlást vagy hőhatást az iPhone 8 vagy 8 Plus készüléken, javasoljuk, hogy vigye egy Apple boltba, és nézesse meg.

Rossz döntés volt iPhone 8-at venni?

Ha nem viselkedik furcsán, nem.
Amikor új terméket indítanak, mindig vannak olyan hibás egységek, amelyek felbukkannak.Az Apple több millió iPhone-t szállít, és ha a probléma széles körben elterjed, máris hatalmas felfordulást okoz a közösségi médiában.
Valószínűsíthető, hogy ezek az eszközök ki vannak téve azoknak a hibáknak, amelyek különösen a felépítésükhöz vagy összetevőikhez tartoznak.
Ez nem jelenti azt, hogy az Apple felhasználóknak elégedettnek kell lenniük. Figyeljük ezt a történetet, és beszámolunk minden olyan fejleményről, amelyet feltárunk. Ügyeljen arra, hogy rendszeresen ellenőrizve legyen a készülék, hogy változik-e rajta valami.

 

Hibás iPhone készülékével keresse az iPhoneDoki-t.

Budapesti üzletünk címe: 1094 Budapest Ferenc Krt 23.

Telefonszámunk: +36 70 609 0096

Egri üzletünk címe: 3300 Eger Kertész utca 145/A

Telefonszámunk:  +36 70 609 0148

Áraink itt találhatja:

iPhone 7 Plus  –iPhone 7 –iPhone 6S PlusiPhone 6S –iPhone 6 Plus –iPhone 6 –iPhone SE –iPhone 5S –iPhone 5C –iPhone 5

-iPad Air 2 –iPad Air –iPad Mini 3 –iPad Mini 2 –iPad Mini –iPad 4 –iPad 3 –iPad 2 –iPad 1

Használt készülékeinket az alábbi linket találja: Készülékek

iPhone Szerviz Otthonában vagy bárhol ahol szeretné! Új szolgáltatásunkkal nem kell a szabadidejéből áldoznia készüléke javitására. Hívjon minket és elmegyünk Önhöz megjavitani készülékét. +36 30 872 1444 iPhoneDoki Prémium

Rengeteg Apple kiegészítő! AppleStyle

Megnyitottuk új üzletünket az AppleStyle.hu webshopunkat.

Látogasson el hozzánk személyesen a 1095 Mester utca 4-6 szám alatt lévő üzletünkbe vagy nézze meg kínálatunkat online az AppleStyle.hu-n.

Apple Watch kiegészítők

Apple iPhone kiegészítők

Apple Macbook kiegészítők

Apple AirPods kiegészítők

Apple iPad kiegészítők

Cart